Cautare


23 Ianuarie 2018
Viata este un festival al culorilor! Surprinde amintiri pretioase cu noua serie Huawei Mate!

Cand vine vremea distractiei, tot ce ne dorim este sa-i avem alaturi pe oamenii care ne sunt aproape. Este vorba de acele momente pline de culoare, in care munca devine o grija secundara si ne rezervam timp pentru noi. si pentru ca nu putem opri timpul in loc, ne-ar placea sa le surprindem in imagini de colectie. Un smartphone care sa surprinda fotografii uimitoare este tot ce avem nevoie!

Este de la sine inteles ca fotografiile surprinse atunci cand ne distram sunt realizate spontan, si nici macar fotografii profesionisti nu au timp sa ajusteze anumiti parametri – la urma urmei, clipa nu te asteapta. Prin urmare, pana si facilitatile precum filtrele tematice se pot dovedi a fi prea complicate si necesita actiuni suplimentare inainte de a apasa pe declansator. Daca si tu te gandesti ca cel mai bine ar fi ca smartphone-urile sa isi poata selecta singure setarile optime ca tu sa te concentrezi doar pe surprinderea cadrelor perfecte, trebuie sa stii ca cineva s-a gandit inaintea ta la asta! Cautand modalitati prin care sa imbunatateasca calitatea fotografiilor surprinse si simplificarea experientei de utilizare, inginerii Huawei au ajuns la concluzia ca este treaba perfecta pentru algoritmii de Inteligenta Artificiala, dezvoltati in laboratoarele companiei.

Huawei Mate 10 Pro este primul smartphone din lume echipat cu o Unitate de Procesare Neurala - NPU, care incorporeaza mecanismele tehnologiei avansate de invatare. Datorita acestei unitati, povara setarilor suplimentare este mutata de pe umerii utilizatorilor si trece in grija Inteligentei Artificiale.

Cum functioneaza?

Algoritmii Inteligentei Artificiale colecteaza date cu ajutorul senzorilor care “privesc” prin lentilele camerei si apoi folosesc un sistem de recunoastere pentru a identifica obiectele din cadru. Software-ul stie ca “vede”, de exemplu, o masa cu un fel de mancare atragator, o pereche de dansatori profesionisti, un peisaj sau un apus. Mai departe, aceste informatii sunt combinate de Inteligenta Artificiala cu informatii legate de luminozitate, selectand parametrii ideali pentru realizarea fotografiei perfecte. intre timp, utilizatorul nu pierde timp pretios cautand prin meniu pentru a seta modul tematic, ci trebuie doar sa apese butonul de fotografiere, iar tehnologia AI se va asigura ca fotografia este cea mai buna posibil, in functie de circumstantele existente.

Inteligenta Artificiala este la fel de indispensabila si atunci cand vorbim despre focalizare. in acest caz, totul se rezuma la reducerea fractiunilor de secunda necesare pentru adaptarea opticii, mai ales cand ne dorim sa surprindem subiecti in miscare. Astfel, AI recunoaste un astfel de subiect, poate prezice care va fi pozitia imediat urmatoare a acestuia si apoi poate focaliza exact acolo.

Huawei Mate 10 lite este de asemenea un telefon excelent cand vine vorba de capabilitatile sale fotografice, punctul sau forte fiind performantele in materie de selfie-uri. Iar acest lucru se datoreaza camerei frontale extraordinare, care in loc de un set de lentile cu senzori este echipat cu doua: primul, folosit pentru a surpinde imaginea corespunzatoare are o rezolutie de 13 MP, ce asigura claritatea si finetea detaliilor unei fotografii; iar cel de al doilea, de 2 MP, surprinde adancimea de camp. Astfel, avand acces la structura tridimensionala a scenei fotografiata, software-ul smartphone-ului este capabil sa recunoasca asezarea spatiala a fiecarui obiect in parte, sau, cu alte cuvinte, sa deosebeasca oamenii din imagine de fundal. Apoi, e usor sa aplice algoritmii potriviti pentru blurarea fundalului si obtinerea efectului de bokeh, folosit inainte doar de camerele profesionale. Iar camera principala a Huawei Mate 10 lite functioneaza exact la fel, surprinzand imagini si mai ales portrete expresive, indiferent de situatie.

Huawei Mate 10 Pro si Mate 10 lite sunt disponibile pe plan local, in oferta operatorilor de telefonie mobila, precum si in cea a magazinelor online, la preturi incepand de la 3599 RON, pentru Huawei Mate 10 Pro, si 1649 RON, pentru Huawei Mate 10 lite. 
Ce mai urmeaza acum? Sa te hotarasti cu care din cele doua modele ale seriei Mate vrei sa pleci la petrecere si, in afara de surprinderea unor fotografii de colectie, sa te bucuri de fiecare moment petrecut alaturi de cei dragi! 

Despre Huawei Consumer BG

Produsele si serviciile Huawei sunt disponibile in peste 170 de tari si deservesc o treime din populatia lumii. in anul 2017, Huawei s-a clasat pe locul al doilea in ceea ce priveste livrarile de smartphone-uri la nivel global. Compania detine 17 centre R&D in tari precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India, China si Finlanda. Facand parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispozitia utilizatorilor sai telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasa si servicii cloud etc. Cu peste 30 de ani de expertiza in domeniul telecomunicatiilor, Huawei este orientata spre a oferi solutii inovatoare, care se traduc in experiente extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate