Cautare


26 Ianuarie 2018
Samsung Galaxy S9 va fi lansat in 25 februarie

Samsung a anuntat oficial data lansarii viitorului Galaxy S9.

Se stia deja ca Samsung va lansa smartphone-ul la nivel mondial in cadrul Mobile World Congress (MWC), luna viitoare, in Barcelona. Ceea ce nu se cunostea insa era data lansarii. 

Invitatia transmisa de catre Samsung expune un "9" mare purpuriu pe un fundal negru, evidentiind cuvintele "Camera foto. Reimaginata". Invitatia nu ofera prea multe informatii, insa da credibilitate zvonurilor potrivit carora S9 va imbunatati performanta camerei foto. Unul sau ambele telefoane S9 sunt de asteptat sa foloseasca o configuratie cu doua camere, al doilea dispozitiv care va face acest lucru dupa Galaxy Note 8 din 2017.

MWC, csre se va desfasura in perioada 26 februarie - 1 martie, este o oportunitate cruciala pentru ca brand-urile sa isi prezinte noile telefoane pentru anul 2018. Desi Samsung are o istorie indelungata in prezentarea dispozitivelor Galaxy la MWC, acesta a lansat dispozitive si in cadrul unor evenimente de sine statatoare in luna martie. 

Zvonurile cu privire la S9 si S9 Plus vorbesc despre un telefon cu ecran de dimensiuni mari, cu procesor Qualcomm Snapdragon 845 si o configuratie cu doua camere (cel putin S9 Plus). Zvonurile enumera, de asemenea, propria versiune Samsung a Apple Face ID face unlocking si un cititor de amprenta digitala in-screen. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate