Cautare


Apple a redus la jumatate obiectivul de productie iPhone X la inceputul anului 2018
30 Ianuarie 2018 Mobile

Apple a redus la jumatate obiectivul de productie iPhone X la inceputul anului 2018

Compania intentioneaza acum sa construiasca 20 milioane de unitati iPhone X in primul trimestru, potrivit unui raport Nikkei.

Apple a anuntat luni furnizorii ca a redus la jumatate obiectivul de productie iPhone X pentru primele 3 luni ale anului. 

Compania intentiona sa produca 40 milioane unitati iPhone X in primul trimestru, insa a revizuit acest numar la 20 milioane, a raportat Nikkei, fara a cita vreo sursa. 

Articolul vine la aproape o saptamana dupa ce un analist a declarat ca Apple va elimina iPhone X odata ce modelul din a doua generatie va ajunge pe piata, in cursul acestui an. iPhone X este cel mai scump telefon al companiei de pana acum, cu un pret de 999 dolari. Apple ar prefera sa renunte la actualul iPhone X decat sa ii reduca pretul, asa incat acesta sa nu saboteze vanzarea altor modele, a declarat analistul KGI Securities, Ming-Chi Kuo. 

Compania va prezenta joi rezultatele financiare pentru primul trimestru fiscal, oferind o privire asupra modului in care consumatorii au imbratisat noile iPhone-uri. 

Obiectivul de productie al companiei pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone 7 ramane de 30 milioane de unitati pentru primul trimestru al anului, a raportat Nikkei. 

Apple nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate