Cautare


02 Februarie 2018
Apple elimina aplicatia Telegram din App Store

Aplicatia oficiala Telegram a fost eliminata din Apple App Store

Aceasta a fost eliminata deoarece a pus la dispozitia utilizatorilor "continut necorespunzator", a declarat fondatorul Pavel Durov. 
"Odata ce vom avea instalata protectie, ne asteptam ca aplicatiile sa se intoarce pe App Store", a scris acesta pe Twitter.

Indepartarea a venit la scurt timp dupa ce Telegram a lansat o versiune nefinalizata a aplicatiei "experimentale" Telegram X. Apple a eliminat ambele aplicatii de mesagerie, atat pe cea oficiala, cat si pe cea in lucru. 

Pe site-ul de stiri din tehnologie TechCrunch, Natasha Lomas a speculat ca noua aplicatie ar fi putut sa se abata de la liniile directoare ale Apple, care impun ca toate aplicatiile sa aiba sisteme de filtrare si blocare, precum si modalitati de eliminare rapida a continutului necorespunzator. 

Telegram a fost criticata de unele guverne pentru utilizarea criptarii end-to-end care protejeaza comunicatiile dintre utilizatori. 
Unele agentii de aplicare a legii s-au plans ca aceasta tehnica de codificare a datelor poate ingreuna anchetele in unele cazuri complexe. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate