Cautare


06 Februarie 2018
Apple ar putea renunta la chip-urile Qualcomm pentru viitoarele iPhone-uri

Gigantul in domeniul tehnologiei foloseste chip-uri modem de la Qualcomm si Intel, insa s-ar putea baza exclusiv pe Intel in viitor, potrivit unui articol.


Se pare ca Apple va renunta la Qualcomm ca furnizor de chip-uri si se baza exclusiv pe chip-uri Intel in viitoarele modele iPhone, potrivit unui articol publicat luni. 

In prezent, Apple foloseste atat chip-uri Intel, cat si Qualcomm, care alimenteaza toate functiile antenei iPhone. Relatiile cu Qualcomm par sa urmeze a fi intrerupte pe fondul tensiunilor dintre cele doua companii, potrivit analistilor KGI (via 9to5Mac). 

Intel poate sa intruneasca cerintele tehnice ale Apple pentru chip-uri, care vor include viteze imbunatatite de transmisie 4G, precum si preturi mai competitive decat Qualcomm, potrivit articolului amintit. 

Conflictul dintre Apple si Qualcomm a escaladat in luna decembrie, cand Qualcomm, cel mai mare furnizor de chip-uri mobile din lume, a acuzat Apple ca a incalcat un numar de brevete, in timp ce Apple a acuzat Qualcomm ca a folosit ilegal tehnologia de gestionare a bateriilor. 

Reprezentantii Apple si Qualcomm nu au raspuns imediat solicitarii de comentarii. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate