Cautare


Imagini cu abuzuri impotriva copiilor se afla impotriva interdictiei Apple Telegram
07 Februarie 2018 Mobile

Imagini cu abuzuri impotriva copiilor se afla impotriva interdictiei Apple Telegram

Apple a eliminat aplicatia de mesagerie Telegram din magazinul sau de aplicatii deoarece unii utilizatori au impartasit imagini cu abuzuri asupra copiilor.

Explicatia a fost oferita intr-un e-mail de catre managerul App Store, Phil Schiller, si a fost publicata pe site-ul de stiri Apple 9to5Mac.

Aplicatia de mesagerie securizata a revenit in magazinul de aplicatii dupa cateva ore, cu remedii pentru impiedicarea transmiterii continutului ilegal altor utilizatori.
Shiller a declarat ca utilizatorii "care au postat acest continut ingrozitor" au fost interzisi. 

E-mail-ul arata urmatoarele: Aplicatiile Telegram au fost eliminate din App Store deoarece echipa App Store a fost alertata cu privire la continutul ilegal, in special pornografie infantila, in aplicatii. 

"Dupa verificarea existentei continutului ilegal echipa a eliminat aplicatiile din magazin, a alertat dezvoltatorul si a notificat autoritatile competente, inclusiv NCMEC (Centrul National pentru Copii Disparuti si Exploatati)". 

Apple a declarat ca a instituit mai multe controale pentru a "impedica producerea din nou a acestei activitati ilegale". 

Telegram a fost acuzata in trecut ca a pastrat continut violent si extremist pe platforma sa, iar utilizarea sa a fost restrictionata in Iran in luna decembrie, dupa ce s-a sustinut ca a fost folosita pentru organizarea a patru zile de proteste.
In noiembrie, Afganistanul a interzis aplicatia in efortul de preveni utilizarea acesteia de catre talibani si de alte grupuri de insurgenti. 

Aplicatia de mesagerie are un nivel ridicat de criptare si permite chat-uri mari, de pana la 50.000 utilizatori. Functia sa secreta de chat permite mesajului sa se autodistruga dupa ce este trimis. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate