Cautare


07 Februarie 2018
Galaxy S9 ar putea costa mult mai mult decat Galaxy S8

Noile telefoane ale Samsung ar putea costa cu 140 dolari mai mult decat Galaxy S8, a raportat TechRadar.

Telefoanele emblematice noi inregistreaza in general preturi mai mari, avand in vedere ca introduc o noua tehnologie si materiale de viitoare generatie. Galaxy Note 8 si iPhone X au inceput o tendinta ascendenta in ceea ce priveste telefoanele, cu preturi de 950 dolari si, respectiv, 1.000 dolari. Si milioane de oameni au cumparat aceste dispozitive. Telefoanele care abordeaza preturi de laptop-uri ar putea deveni o normalitate. 

Articolul TechRadar citeaza surse anonime din industria telefoanelor mobile din UK in ceea ce priveste informatiile privind pretul dispozitivului. Articolul sustine ca o crestere de 100 lire sterline ar insemna un pret de vanzare al Galaxy S9 de 789 lire sterline in UK. In SUA, telefonul va costa aproximativ 850 dolari, spre deosebire de Galaxy S8 de anul trecut, care s-a vandut la inceput pentru 750 dolari. 

Desi nu exista nicio mentiune cu privire la modelul Galaxy S9 Plus, in trecut pretul modelului Plus a fost cu 100 dolari mai mult decat cel al modelului de dimensiuni mai mici. In afara de faptul ca va fi mai mare, Galaxy S9 Plus se zvoneste ca va avea camere rear-facing duale. 

Daca S9 Plus inregistreaza aceeasi crestere, dispozitivul ar putea fi vandut cu 950 dolari.

Samsung a refuzat sa comenteze subiectul.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate