Cautare


Galaxy S9 va ajunge in magazine in 16 martie, potrivit unui articol
23 Februarie 2018 Mobile

Galaxy S9 va ajunge in magazine in 16 martie, potrivit unui articol

Galaxy S9 ar putea fi precomandat incepand cu data de 28 februarie.

Se cunoaste ca Galaxy S9 va fi lansat in 25 februarie, insa se pare ca nu va dura mult pana cand dispozitivul va fi efectiv disponibil pentru consumatori. The Investor sustine ca Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus vor fi puse in vanzare la nivel mondial in 16 martie. 

Precomenzile pentru Galaxy S9 ar putea incepe in 28 februarie in Coreea, potrivit aceluiasi articol. Se sustine, de asemenea, ca cei care vor precomanda dispozitive Galaxy le-ar putea primi in perioada 9-15 martie, cu cateva zile inainte ca telefonul sa ajunga in magazine. 

Articolul citeaza operatorii coreeni de telecomunicatii, care se pare ca au deja un program oficial de precomanda si lansare de la Samsung. Aceasta informatie nu a putut fi verificata independent, in conditiile in care Samsung a refuzat sa comenteze.

Galaxy S9 va fi prezentat cu o zi inainte de targul international Mobile World Congress. Telefoanele Galaxy S sunt cele mai populare dispozitive Android existente, iar S9 ar putea reprezenta o concurenta serioasa pentru telefoanele premium, precum Apple iPhone X. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate