Cautare


Nokia 1 aduce Android Go pe telefonul de pornire
27 Februarie 2018 Mobile

Nokia 1 aduce Android Go pe telefonul de pornire

Dispozitivul Nokia 1 ultra-accesibil are caracteristici de baza, un design usor de utilizat si software-ul Android Go.

Dintre cele 5 telefoane prezentate de catre Nokia duminica in cadrul Mobile World Congress 2018, Nokia 1 nu este primul din punct de vedere al caracteristicilor. In schimb, este construit pentru oricine isi doreste un telefon accesibil, usor de utilizat, in principal pentru a efectua apeluri telefonice, insa si pentru a intra pe internet, a efectua fotografii si a asculta muzica. 

Capacitatea de a mentine echilibrul intre simplu si practic se datoreaza Android Go, versiunea usoara a Google Android Oreo, care alimenteaza telefonul. Anuntat anul trecut, Android Go foloseste mai putina putere si memorie si ruleaza aplicatii Google Play mai usoare. 

Telefonul este potrivit pentru a fi patrat in masina pentru situatii de urgenta, pentru a fi oferit copiilor ca telefon de pornire sau pentru a fi luat impreuna cu dvs. atunci cand calatoriti in strainatate. Acesta suporta doua cartele SIM. 

Nokia nu a confirmat inca pretul oficial, insa acesta ar trebui sa fie in jur de 85 dolari. Telefonul va fi lansat la nivel mondial in aprilie, desi nu exista planuri pentru lansarea in SUA. 

In exterior, Nokia 1 are un design minimalist din plastic. Dispozitivul are urmatoarele specificatii cheie:
- display de 4,5 inch
- camera de 5 megapixeli cu LED flash
- camera selfie de 2 megapixeli
- Android Oreo Go
- baterie de 2,150 mAh detasabila
- suporta toate aplicatiile Google Play si versiuni mai usoare si mai rapide ale aplicatiilor Google populare pentru o utilizare mai redusa a energiei si a datelor
- doua sloturi pentru cartele SIM
- music player si radio FM
- procesor quadcore de 1,1 GHz
- 8GB de stocare (extensibila cu carduri microSD pana la 128GB).

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate