Cautare


Intoarcerea roaming-ului? Probabil ca nu.
08 Martie 2018 Mobile

Intoarcerea roaming-ului? Probabil ca nu.

Eliminarea tarifelor roaming a fost probabil cea mai populara politica a Bruxelles-ului.

Aceasta posibilitate a fost adusa in discutie dupa ce Theresa May a confirmat ca Marea Britanie va parasi Piata Digitala Unica, care a fost in centrul strategiei Comisiei Europenet de eliminare a tarifelor roaming pentru oamenii care calatoresc in statele membre UE. 

In afara Pietei Digitale Unice, operatorii de telefonie mobila din Marea Britanie ar putea alege, teoretic, sa perceapa din nou taxe roaming. 

Guvernul britanic nu renunta la aceasta perspectiva - un purtator de cuvant al Departamentului pentru Digital, Cultura, Media si Sport declarand: "Aranjamentele privind roaming-ul mobil vor fi subiectul oricaror negocieri; totusi, un viitor parteneriat intre Marea Britanie si UE este clar in interesul ambelor parti". 

Insa DCMS a subliniat ca Vodafone si Three au declarat deja ca nu vor reinstitui tarifele roaming si pare a fi increzator ca o piata mobila competitiva va face imposibil ca vreun operator sa perceapa din nou aceste tarife.

Ceea ce nu este clar inca e daca rezidentii UE care calatoresc in Marea Britanie dupa Brexit se pot astepta ca operatorii lor de telefonie mobila sa continue sa considere Marea Britanie ca parte a Pietei Digitale Unice in scopuri de facturare.Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate