Cautare


08 Martie 2018
Huawei construieste un rival Alexa pentru Huawei P20 si Mate 10 Pro

Huawei lucreaza la un asistent vocal pentru piata chineza, ca alternativa la Alexa, Google Assistant, Cortana, Siri si Bixby.

HiAssistant a fost descoperit de catre XDA Developers si este, in stadiul actual, un asistent vocal in limba chineza, care utilizeaza chip-ul Kirin 970, cu Neural Processing Unit care alimenteaza camera Huawei Mate 10 Pro si care va fi probabil in centrul Huawei P20 la momentul lansarii acestuia din luna martie. 

De fapt, HiAssistant si HiVoice (interfata vocala) sunt ascunse in unele constructii noi ale firmware-ului Mate 10 Pro. Functioneaza cu intelegerea limbajului natural (NLU), ceea ce inseamna ca poate sa inteleaga contextul mult mai bine decat amestecarea cuvintelor intr-o propozitie. 

Asistentul vocal va fi capabil sa controleze aproape fiecare functie a telefonului dvs. Va putea efectua cautari pentru dvs. folosind motorul de cautare chinez Weibu (asemanator Cortana) si va putea sa utilizeze mult mai bine camera foto a telefonului,  la fel ca Google Lens.

XDA a declarat ca nu exista nicio dovada ca HiAssistant va fi disponibil in afara Chinei, fie pe Mate 10 Pro, fie pe P20. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate