Cautare


15 Martie 2018
Samsung va oferi reparatii in aceeasi zi ale telefoanelor Galaxy

Miercuri, Samsung a anuntat ca incepand cu 15 martie, va colabora cu serviciul de reparatii uBreakiFix pentru a repara intr-o zi telefoanele Galaxy cu probleme.

Proprietarii de telefoane mobile au posibilitatea de a se programa online sau de a-si lasa dispozitivele la unul dintre serviciile de reparatii electronice din peste 300 de locatii. Cele mai multe reparatii se vor face in doua ore sau mai putin, a declarat Samsung. 

"Acest anunt marcheaza o schimbare fundamentala in ofertele noastre pentru consumatori si subliniaza angajamentul nostru de a oferi clientilor Samsung asistenta oriunde si oricand au nevoie", a declarat Michael Lawder, vicepresedinte senior customer care in cadrul Samsung Electronics America. 

Anterior, detinatorii de Galaxy aveau optiunea de a discuta cu un reprezentant Samsung pentru asistenta, de a gasi un serviciu de reparatii in apropiere sau de a-si trimite dispozitivele la o filiala a companiei pentru a fi reparate. Clientii au avut de asemenea optiunea de a se inscrie in serviciul Samsung Premium Care, care ofera suport individual si personal la pretul de 11,99 dolari pe luna. 

Magazinele autorizate uBreakiFix, care sunt localizate in toate zonele majore din SUA, vor oferi inlocuirea ecranelor din fata si spate, inlocuirea bateriilor, repararea porturilor si a camerelor si alte servicii in si in afara garantiei pentru telefoane de la Samsung Galaxy S6 la S9, precum si pentru Note 5 si Note 8. 

Compania intentioneaza sa mai adauge aproximativ 200 de locatii pana la inceputul anului 2019.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate