Cautare


Galaxy S9 primeste deja prima actualizare
16 Martie 2018 Mobile

Galaxy S9 primeste deja prima actualizare

Prima actualizare softeare pentru Galaxy S9 este deja lansata.

Un screenshot al prompt-ului de actualizare a fost impartasit pe Reddit de ironkid65. Din acesta se poate observa numarul versiunii de actualizare si faptul ca aceasta ocupa 260MB. Textul actualizarii indica faptul ca este vorba despre imbunatatirea stabilitatii camerei si a Face Unlock. 

Camerele de pe Galaxy S9 si S9 Plus reprezinta un punct de vanzare important pentru Samsung. Telefoanele vin cu noi functii, cum ar fi o diafragma variabila pentru fotografii mai luminoase si mai clare, precum si pentru inregistrarea video super slow motion.

Intre timp, modelul Galaxy S9 Plus vine cu camere dual-rear, singurul telefon Samsung care include aceasta caracteristica in afara de Galaxy Note 8. Cu toate acestea, editorii CNET au observat ca modurile camerei foto au fost prtea usor schimbate de la auto la selfie la AR Emoji, spre exemplu, facand actul de fotografiere frustrant. 

Samsung nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta.

Cealalta parte a actualizarii este destinata aplicatiei Face Unlock, metoda biometrica a Samsung care foloseste recunoasterea faciala pentru a debloca telefonul. Spre deosebire de caracteristica iPhone X Face ID, Face Unlock nu este suficient de sigura pentru platile mobile. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate