Cautare


Apple lucreaza la controlul gesturilor touchless pe iPhone
05 Aprilie 2018 Mobile

Apple lucreaza la controlul gesturilor touchless pe iPhone

Apple se afla in primele etape ale dezvoltarii a doua caracteristici pentru viitoarele iPhone-uri: controalele gesturilor touchless si ecrane curbate.

Bloomberg a informat miercuri cu privire la noua tehnologie, insa a sustinut ca aceste caracteristici nu vor sosi pe iPhone in urmatorii doi ani, si aceasta in cazul in care Apple va decide sa avanseze cu oricare dintre idei. 

Apple nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Noile caracteristici ar putea ajuta Apple sa se diferentieze pe o piata aglomerata, unde telefoanele arata in general la fel. Acest tip de munca este din ce in ce mai important pentru Apple, din moment ca iPhone-ul genereaza cele mai multe venituri pentru companie. 

Totusi, niciunul dintre aceste concepte nu este nou. Cu cativa ani in urma, Samsung, spre exemplu, a introdus o tehnologie numita Air Gestures pentru un control touchless al telefoanelor sale. S-a spus, de asemenea, ca gigantul coreean a avut succes in crearea ecranelor curbate pentru telefoanele sale emblematice. 

Pentru modelele din acest an, Apple este in curs de dezvoltare a trei dimensiuni de iPhone, cel mai mare fiind de asteptat sa aiba un ecrande aproximativ 6,5 inch. Actualul iPhone 8 Plus are un ecran de 5,5 inch.

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate