Cautare


16 Aprilie 2018
Noua aplicatie Google Go abordeaza vitezele internet reduse in Africa

Google Go reduce cantitatea de date necesara afisarii rezultatelor cautarii cu 40%.

Google lanseaza o aplicatie destinata sa ajute utilizatorii de internet din Africa sa depaseasca conectivitatea slaba si costul ridicat al datelor. 

Aplicatia, Google Go, reduce cantitatea de date necesara pentru afisarea rezultatelor cautarii cu 40% si permite cautarilor anterioare sa fie accesate offline, a declarat gigantul in materie de cautare intr-un blog post. Cautarea vocala a fost adaptata pentru a functiona mai bine pe conexiunile lente, inclusiv 2G.

"Din ce in ce mai multi africani vin online in fiecare an, folosindu-si telefoanele mobile ca dispozitiv principal si, uneori, ca singur dispozitiv internet", a declarat Christina Lin, Facebook products marketing manager for sub-Saharan Africa, intr-un blog post. "Insa conectivitatea slaba a datelor, costurile ridicate ale datelor si spatiul redus de memorie RAM fac adesea dificil accesul oamenilor la internet". 

"Google Go ofera o cale mai usoara si mai rapida de cautare", a declarat Lin. 

Google Go este cel mai recent efort al gigantului in materie de cautare pentru a-si extinde acoperirea in Africa sub-sahariana, unde Facebook deja a lansat mai multe initiative pentru a aduce broadband low-cost si gratuit in zone greu accesibile. Anul trecut, gigantul american in domeniul tehnologiei a anuntat planurile de a preda competente online pentru 10 milioane de persoane din Africa. 

Aplicatia functioneaza pe dispozitivele cu Android v4.3 si versiunile ulterioare si va fi disponibila in 26 de tari din Africa sub-sahariana. Va fi, de asemenea, preinstalata pe toate dispozitivele Android Oreo (editiile Go), care vor fi disponibile in magazine in curand. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate