Cautare


08 Mai 2018
Alexa poate deveni acum asistentul dvs. implicit pe Android

Android permite o mai mare flexibilitate cu asistentii vocali decat Apple, oferind utilizatorilor libertatea de a alege un ajutor specific care sa le raspunda ori de cate ori apasa indelung butonul home. Alternative precum Cortana erau deja disponibile, insa acum utilizatorii pot folosi si Alexa.

Noua caracteristica functioneaza pe telefoanele Google Pixel si Pixel 2, precum si pe Samsung Galaxy S9 Plus. Acest lucru este remarcabil, tinand cont de tensiunile de lunga durata dintre gigantul in materie de cautare si Amazon, acesta din urma lasand produsele Google precum Chromecast media streamer sau Google Home smart speaker in afara magazinului sau. 

Google, in schimb, a restrictionat accesul Amazon la YouTube pe streamer-ele sale Fire TV si pe Amazon Echo Show echipate cu touchscreen (dispozitivele care pot accesa YouTube, insa prin intermediul interfetelor bazate pe browser, iar nu prin aplicatii native). 

Cu toate acestea, Google a permis Alexa in universul Android. Pentru a activa asistentul vocat, trebuie sa instalati aplicatia Alexa pe dispozitivul dvs.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate