Cautare


Google va forta producatorii de telefoane Android sa produca actualizari de securitate regulate
14 Mai 2018 Mobile

Google va forta producatorii de telefoane Android sa produca actualizari de securitate regulate

Au existat o multime de hack-uri recent si este mereu frustrant ca telefoanele sa fie lipsite de actualizari luni la rand. Google emite aceste actualizari destul de rapid, insa dureaza mai mult pana cand producatorii de echipamente originale, precum Motorola si Samsung, sa urmeze programul actualizarilor.


In cadrul conferintei Google I/O de saptamana trecuta, directorul de securitate Android al companiei a declarat ca producatorii de echipamente originale vor fi acum obligati contractual sa emita regulat patch-uri de securitate. 

"Am lucrat, de asemenea, la includerea patching-ului de securitate in acordurile noastre cu producatorii de echipamente originale", a declarat David Kleidermacher, director al platformei de securitate Android. "Acum, aceasta va conduce la o crestere masiva a numarului de dispozitive si a utilizatorilor care primesc regulat patch-uri de securitate", a continuat acdesta. 

Informatia a fost raportata prima oara de catre XDA-Developers. 

Google nu a raspuns imediat solicitarii de a furniza informatii suplimentare. 

In luna martie, Kleidermacher a declarat pentru CNET ca Android este acum la fel de securizat ca si rivalii sai si a mentionat ca compania va pune presiune pe producatorii de echipamente originale pentru a lansa patch-uri mai rapid, insa unii cercetatori din domeniul securitatii au descoperit ca unii producatorii de telefoane Android minteau cu privire la actualizarile lor de securitate din aprilie. 

Sursa: www.cnet.comInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate