Cautare


15 Mai 2018
iPhone SE 2 rateaza WWDC in favoarea unei lansari in luna septembrie

Noi speculatii pretind ca Apple iPhone SE 2 va fi lansat in luna septembrie, infirmand astfel zvonurile potrivit carora telefonul va fi lansat in cadrul WWDC, luna viitoare.

Website-ul japonez Macotakara, citand o sursa de aprovizionare din China, sustine ca iPhone SE 2 este "putin probabil sa apara in al doilea trimestru din 2018" deoarece productia smartphone-ului nu a inceput inca. 

De fapt, articolul sustine ca Apple nu a finalizat chiar design-ul smartphone-ului. Se pare ca compania evalueaza "mai multe modele" ale dispozitivului din noua generatie, inclusiv "cel putin" un model cu un factor de forma de 4 inch si un altul cu un display de 6 inch.

Toate prototipurile iPhone SE 2 au un lucru in comun, potrivit Macotakara, si anume display-ul notch si suportul Face ID, la fel ca iPhone X. 

Articolul sustine ca Apple testeaza de trei ori sticla pentru viitorul smartphone.

Potrivit zvonurilor anterioare, iPhone SE 2 va avea un design waterproof, un chipset A10 Fusion, 2GB de RAM, o camera rear-facing de 12MP, o baterie de 1,700 mAh si o mufa pentru casti de 3,5 mm. Exista, de asemenea, discutii despre incarcarea wireless. 

Macotakara sustine ca dispozitivul va fi lansat in luna septembrie, alaturi de telefoanele din viitoarea generatie iPhone X. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate