Cautare


Microsoft intentioneaza sa lanseze tablete Surface low-cost, pentru a concura cu iPad
17 Mai 2018 Mobile

Microsoft intentioneaza sa lanseze tablete Surface low-cost, pentru a concura cu iPad

Microsoft intentioneaza sa lanseze o serie de tablete Surface mai ieftine, care ii vor permite sa concureze mai eficient cu iPad-urile Apple.

Tabletele Surface mai mici si cost mai redus ale companiei ar putea sosi in cea de-a doua jumatate a anului 2018, a anuntat Bloomberg, citand surse familiarizate cu aceasta chestiune.

Cu ecrane de 10 inch, dispozitivele vor fi mai mici decat Surface Pro de 12 inch. Vor fi, de asemenea, cu 20% mai usoare. Se zvoneste ca Microsoft a imbunatatit aparitia tabletelor, rotunjind colturile, pentru a le face sa semene mai mult cu iPad-urile. Dispozitivele vor avea porturi USB-C, iar preturile acestora vor fi de aproximativ 400 dolari. 

Tabletele Surface de dimensiuni mai mici ar putea ajuta Microsoft sa concureze mai bine cu iPad-urile prezentate de catre Apple in cadrul evenimentului dedicat educatiei, desfasurat in luna martie in Chicago. 

Microsoft nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul.

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate