Cautare


24 Mai 2018
Chip-urile urmatoarei generatii Apple iPhone se afla deja in productie

Productia procesoarelor de noua generatie care vor alimenta noile iPhone-uri ce vor fi lansate in acest an a inceput deja.

Partenerul de productie al Apple, Taiwan Semiconductor Manufacturing, a inceput sa produca ceea ce este de asteptat sa se numeasca chip-ul A12, au declarat sursele pentru Bloomberg. Se spune ca design-ul de 7 nanometri al chip-ului il face mai rapid si mai eficient decat chp-urile de 10 nanometri care se regasesc in produsele Apple existente in prezent. 

Chip-ul ar putea ajuta dispozitivele Apple sa ruleze mai rapid aplicatii si sa functioneze mai mult intre incarcari - oferind producatorului iPhone un avantaj pe o poata competitiva, care s-a confruntat cu o stagnare a cererii pentru noi dispozitive. Lipsa de inovatie hardware si ratele mai lungi de inlocuire, precum si diminuarea reducerilor pentru transportatori au fost indicate ca motive ale acestei stagnari. 

Apple a reusit sa isi creasca cota pe piata smartphone la nivel global in primul trimestru al anului 2018, in ciuda faptului ca piata s-a confruntat cu o scadere generala a livrarilor. Apple sper ca va continua aceasta tendinta cu chip-ul de 7 nanometri, insa nu este singura. Samsung a declarat marti ca va incepe sa construiasca chip-uri cu un proces de 7 nanometri. 

Apple nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate