Cautare


30 Mai 2018
Apple ar putea echipa toate iPhone-urile de anul viitor cu ecrane OLED

Apple ar putea finaliza tranzitia la OLED anul viitor, un nou articol sustinand ca toate cele trei iPhone-uri din 2019 vor adopta aceasta tehnologie a ecranului.

ET News din Coreea de Sud a raportat ca Apple va finaliza tranzitia la OLED anul viitor. 

Citand surse din industrie, website-ul a raportat ca Apple va lansa trei noi iPhone-uri in 2019, toate cu display OLED. Cu toate acestea, se remarca faptul ca daca Apple lanseaza un al patrulea iPhone in 2019, modelul va avea probabil un ecran LCD. 

"Apple a inceput recent sa pregateasca modelul iPhone din 2019 si a decis sa adopte OLED pentru toate cele trei tipuri", a indicat ET News, citand un asa-numit oficial Apple. 

Desi informatia este departe de a fi oficiala, se pare ca pietele financiare iau destul de in serios acest zvon. Reuters a raportat ca actiunile Japan Display, care furnizeaza in prezent display-urile LCD pentru iPhone-urile Apple, au scazut cu 20% in urma stirii, in timp ce actiunile Sharp au scazut cu 4%. 

ET News a indicat ca este de asteptat ca Samsung sa inregistreze o "imbunatatire considerabila a castigurilor" daca Apple va trece, intr-adevar, la o gama all-OLED. 

Cu toate acestea, este putin probabil ca firma sa fie unicul furnizor de display-uri OLED, articolul adaugand ca este posibil ca si LG sa fie furnizor.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate