Cautare


04 Iunie 2018
A.(I.) cea mai buna experienta de fotografiere?

Fotografia reprezinta combinatia dintre un echipament adecvat, abilitatile fotografului si experienta acestuia. Datorita solutiilor bazate pe Inteligenta Artificiala utilizate in cele mai noi smartphone-uri Huawei P20 si Huawei P20 Pro, utilizatorii se pot concentra exclusiv pe imaginatie.

Viteza cu care camerele smartphone-urilor evolueaza este cu adevarat impresionanta. Cu cat se ajunge mai aproape de perfectiune, cu atat este mai dificila imbunatatirea in mod semnificativ a calitatii fotografiilor. Huawei este singurul producator care a lansat o camera foto cu mai multe tehnologii noi fata de modelele anterioare.

Astfel, in cazul noilor modele P20 si P20 Pro, un accent deosebit a fost pus pe camerele impresionante, sustinute de Inteligenta Artificiala avansata. Noua camera tripla ofera un senzor mai mare decat cel al concurentei, lentile Summilux mai luminoase, stabilizarea imaginii asistata de AI si zoom hibrid 5x. Rezultatul se traduce in fotografii cu adevarat uimitoare, mult mai bune decat cele ale concurentilor directi. Huawei P20 Pro deschide un nou capitol in fotografiile realizate cu telefonul mobil.

Beneficiile Inteligentei Artificiale

in proiectarea noii serii de smartphone-uri, Huawei a pus accentul pe cele mai bune componente, dar si pe usurarea experientei de utilizare, cu ajutorul Inteligentei Artificiale. Acesta este principalul avantaj al smartphone-urilor Huawei, nu numai asupra telefoanele concurente, ci si asupra camerelor foto traditionale.

Datorita puterii enorme de calcul, smartphone-urile Huawei sunt cele mai potrivite pentru implementarea solutiilor AI avansate. in cazul seriei P20, un modul CPU dedicat AI este utilizat - NPU.

Sustinute de Inteligenta Artificiala, camerele smartphone-urilor P20 si P20 Pro pot recunoaste automat 19 scene diferite. Acestea includ animale (caini, pisici), apusuri de soare, focuri de artificii, mancare, dar si texte si documente scanate cu smartphone-ul. De obicei, numai fotografii profesionisti pot evalua intr-o fractiune de secunda ce setari ale camerei trebuie utilizate intr-o anumita scena si intr-o anumita lumina. Cu ajutorul Inteligentei Artificiale, toata lumea poate avea un asistent experimentat in telefon. Acum fotografiile tale nu vor fi diferite de cele ale fotografilor profesionisti.

Senzori excelenti
Senzorul smartphone-ului Huawei P20 Pro are o rezolutie de 40 megapixeli si este cel mai mare de pe piata, din punct de vedere al dimensiunii fizice. in plus, daca alegi modul de 10 megapixeli, smartphone-ul tau va combina 4 elemente fotosenzitive intr-unul singur. Apoi, dimensiunea unui singur element fotosenzitiv al senzorului de pe Huawei P20 Pro va fi egala cu 2 µm, mai mult decat in orice smartphone competitiv. Fiecare element fotosenzitiv corespunde unui singur pixel din imaginea finala. Suprafata mai mare a senzorului si a pixelilor individuali inseamna ca fiecare primeste mai multa lumina, lucru foarte important in fotografie.

In practica, acest lucru inseamna ca, datorita pixelilor mai mari, calitatea imaginii va fi mai buna, chiar si in conditii de luminozitate redusa.

Un senzor mai mare permite utilizarea setarilor ISO avansate, ceea ce se traduce prin imagini mai clare. Combinatia de date de la senzorul de 40 megapixeli si cel de 20 megapixeli permite atingerea unei sensibilitati ISO de pana la 102,400. Huawei P20 Pro ofera in prezent cea mai mare sensibilitate ISO de pe piata smartphone-urilor, cu mult inaintea competitiei. 

Lentile exceptional de stralucitoare

Huawei a continuat colaborarea cu Leica – un producator iconic de optica pentru a lansa cele mai bune camere. Astfel, Huawei P20 Pro a fost echipat cu trei obiective luminoase, inclusiv doua lentile Summilux. Apertura mare a acestora ofera o multime de beneficii. Fotografiile realizate de aproape, spre exemplu portretele, au un fundal blurat, care accentueaza subiectul (efectul bokeh). Mai multa lumina asigura o viteza mai mare a declansatorului, eliminand astfel riscul unor fotografii neclare. Aceasta perfectiune tehnologica reprezinta cel mai mare avantaj al noilor smartphone-uri din seria P20.

Cel mai mare zoom pentru prima data intr-un smartphone

Momentan, camerele foto traditionale au inca avantaje in fata smartphone-urilor, datorita zoom-ului optic. Producatorii de smartphone-uri au incercat indelung sa vina cu o modalitate de a le egala. Pana acum, lentilele smartphone-urilor nu puteau depasi zoom-ul 2x. Huawei ridica insa stacheta, prin introducerea unui zoom hibrid 5x, care permite marirea subiectului de pana la 5 ori. Noua caracteristica revolutionara reproduce in continuare fiecare detaliu si mentine claritatea fiecarui element, chiar si in cazul unui text minuscul. Acest lucru iti va permite sa surprinzi, spre exemplu, detaliile complicate ale unei arhitecturi. Acum, chiar si obiectele foarte indepartate pot fi redate fidel intr-o fotografie realizata cu un smartphone.

Stabilizare video minunata

Stabilizarea este foarte importanta pentru claritatea finala a inregistrarilor video. Rezolutia si detaliile inalte ale imaginii nu sunt suficiente atunci cand videoclipul este “miscat”. De aceea, Huawei a echipat flagship-ul P20 Pro cu o stabilizare exceptionala, sustinuta de Inteligenta Artificiala. Aceasta permite inregistrarea video fara un trepied si obtine rezultate ce se ridica la nivelul celor realizate cu ajutorul unor accesorii profesionale. Huawei iti ofera libertatea de a filma si de a fotografia in toate conditiile - fara trepied si alte mecanisme, doar cu un Huawei P20 Pro de ultima generatie in buzunar.

Rezultatele uimitoare ale fotografiilor iti vor surprinde chiar si prietenii. Noua serie de smartphone-uri P20 reprezinta o adevarata revolutie in fotografie. 

Despre Huawei Consumer BG

Produsele si serviciile Huawei sunt disponibile in peste 170 de tari, deservind mai mult de o treime din populatia lumii. in anul 2015, Huawei s-a clasat pe locul al treilea in ceea ce priveste livrarile de smartphone-uri la nivel global. Compania detine 17 centre R&D in tari precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India si China. Facand parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispozitia utilizatorilor sai telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasa si servicii cloud. Cu peste 20 de ani de expertiza in domeniul telecomunicatiilor, Huawei este orientata spre a oferi solutii inovatoare, care se traduc in experiente extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate