Cautare


05 Iunie 2018
Cresterea pietei portabilelor incetineste, insa acestea devin mai inteligente

Cresterea pentru dispozitivele portabile a incetinit, potrivit celui mai recent raport al IDC, insa dispozitivele inteligente ocupa o pozitie mai buna pe piata.

Raportul, publicat luni, se bazeaza pe cresterea livrarilor de unitati din primul trimestru fata de aceeasi perioada de referinta a anului trecut - numarul dispozitivelor portabile aflate in stoc, disponibile pentru vanzare, iar nu numarul celor care au fost vandute oamenilor. 

IDC sustine ca primi cinci producatori sunt, in ordinea cotei de piata pe unitati: Apple cu 16,1 procente, Xiaomi cu 14,8 procente, Fitbit cu 8,7 procente, Huawei cu 5,2 procente si Garmin cu 5 procente. 

Cresterea Apple a depasit restul pietei portabilelor, potrivit IDC. Va fi interesat de aflat cifrele impartasite de catre companie cu privire la Apple Watch in cadrul prezentarii WWDC 2018.

Dispozitivele pentru incheietura mainii au reprezentat 95% din piata, insa imbracamintea inteligenta - predominand pantofii step-counting - a crescut cu aproximativ 59 de procente. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate