Cautare


Autoritatile de reglementare din UE sunt de acord sa limiteze pretul apelurilor telefonice intre statele membre.
07 Iunie 2018 Mobile

Autoritatile de reglementare din UE sunt de acord sa limiteze pretul apelurilor telefonice intre statele membre.

Preturile mesajelor text vor fi, de asemenea, limitate.

Preturile apelurilor si mesajelor text dintr-o tara a Uniunii Europene in alta vor fi limitate, dupa ce guvernele si autoritatile de reglementare au ajuns la o intelegere miercursi. 

Parlamentul European a impus aceste limite in urma unei sesiuni de negocieri de 12 ore privind modificarea legilor sale in domeniul telecomunicatiilor, avand ca obiect incurajarea operatorilor de a se indrepta catre serviciile 5G din viitoarea generatie, a raportat Reuters. 

Potrivit acordului, care vine la un an dupa ce tarifele roaming au fost eliminate in UE, apelurile telefonice intre statele din UE vor fi limitate la 19 euro centi pe minut, iar mesajele text vor fi limitate la 6 euro centi fiecare. 

Costul apelurilor telefonice efectuate intre tarile din UE variaza, in prezent, de la 5 euro centi la 80 euro centi pe minut, potrivit Organizatiei Europene a Consumatorilor. 

Desigur, eliminarea suprataxelor de roaming mobil a insemnat ca cetatenii care calatoresc in UE au fost capabili sa efectueze apeluri folosind servicii precum WhatsApp, Viber, FaceTime si apeluri video Facebook mai ieftin sau gratuit incepand cu 2017.

Acordul trebuie aprobat atat de catre statele membre ale UE, cat si Parlamentul European, inainte de a deveni lege. 

Sursa: www.cnet.comInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate