Cautare


Uber Lite este o aplicatie de 5MB care aduce Uber pe orice telefon Android
13 Iunie 2018 Mobile

Uber Lite este o aplicatie de 5MB care aduce Uber pe orice telefon Android

Nu fiecare telefon are o capacitate de stocare suficienta, iar Uber cunoaste acest lucru.

Daca nu aveti spatiu pentru aplicatia Uber pe telefonul dvs., o aplicatie noua, mai subtire, ar putea fi raspunsul. 

Compania a anuntat marti o versiune mai compacta de 5MB a aplicatiei sale ride-hailing, care pastreaza functiile de baza ale serviciului.

Uber Lite este conceputa pentru a fi mai mica si mai receptiva. Este proiectata astfel incat cei care nu pot descarca versiunea full-size a aplicatiei pe telefon din cauza limitarilor de spatiu, sa poata folosi la randul lor serviciul, a declarat compania intr-un blog post. 

Pe masura ce telefoanele devin mai avansate, spatiul de stocare limitat devine o problema din ce in ce mai indepartata pentru cei care isi pot permite telefoane noi. Insa acest lucru nu inseamna ca problema a fost depasita. Multi dintre cei care au telefoane Android mai vechi sau mai ieftine trebuie sa tina cont zilnic de spatiul de stocare. Google a anuntat o versiune noua, mai usoara, a sistemului sau de operare, Android Go, la sfarsitul lunii decembrie, tocmai pentru astfel de telefoane. 

Uber sustine ca versiunea Lite a aplicatiei va functiona pe orice telefon Android si pe orice retea. Aplicatia ofera in continuare suport in-app si veti putea sa va impartasiti calatoriile cu familia si prietenii, insa interfata reproiectata se bazeaza mai putin pe GPS si acces live la harti. 

Aplicatia face parte in prezent dintr-un program pilot din India, tara in care a fost construita, insa ar trebui sa fie disponibila pe mai multe piete pana la sfarsitul anului. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate