Cautare


27 Iunie 2018
Samsung ar putea lansa trei modele Galaxy S10, unul cu o camera tripla

Samsung ar putea produce un Galaxy S10 pentru fiecare. Gigantul coreean ar putea lansa trei modele diferite ale viitorului telefon din gama Galaxy S, potrivit site-ului coreean de stiri ETNews.

Fiecare varianta Galaxy S10 ar putea avea o configuratie diferita a camerei din spate, potrivit articolului, modelul high-end beneficiind de trei camere in spate. Acest lucru ar putea oferi noi functii camerei triple a S10 sau capacitati de fotografiere mai bune decat Galaxy S9 cu o singura camera sau decat Galaxy S9 Plus dual-camera. 

Se zvoneste ca cele trei dispozitive Galaxy S10 se numesc "Beyond 0", "Beyond 1" si "Beyond 2". ETNews sustine ca Beyond 0 va avea un display de 5,8 inch si o camera in spate, Beyond 1 va avea un display de 5,8 inch si doua camere in spate, iar Beyond 2 va avea un display de 6,2 inch si trei camere in spate. Desi articolul nu indica preturile, sustien ca linia S10 va satisface atat cumparatorii entry-level, cat si pe cei care cauta specificatii de top. 

Articolul ETNews, care a fost reperat de catre Android Authority, reaminteste, de asemenea, zvonurile anterioare potrivit carora Galaxy S10 va avea un cititor de amprenta digitala in-display si ca Samsung va lansa un telefon pliabil in viitorul apropiat.

Samsung nu a raspuns imediat solicitarii CNet de a comenta subiectul. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate