Cautare


02 Iulie 2018
Primul telefon 5G de la Huawei va fi lansat anul viitor

5G este viitoarea revolutie tehnologica. Primul telefon 5G al companiei va fi lansat anul viitor, asa cum s-a anuntat in cadrul Mobile World Congress Shanghai, candva inainte de sfarsitul lunii iunie 2019. Va urma primului chip 5G de la Huawei, Kirin, care va aparea in luna martie.

La inceputul acestui an, 18 producatori de telefoane mobile s-au angajat sa lanseze telefoane 5G in 2019. LG, HTC si Xiaomi s-au aflat pe aceasta lista, insa Huawei a fost absent. Apple si Samsung, cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume, nu si-au exprimat inca clar planurile 5G. 

Exista un val de entuziasm in ceea ce priveste 5G, viitoarea generatie de tehnologie wireless care promite sa fie semnificativ mai rapida si mai receptiva decat orice inaintea sa. In unele cazuri - cum ar fi potentiala aplicare in masini self-driving, telemedicina, tendinta dispozitivelor internet of things - aceasta tehnologie poate schimba vieti. 

Nu se cunoaste cat va dura pana cand promisiunile ar putea fi realizate. Insa companiile promit ca telefoanele 5G vor aduce viteze pe pana la 10 ori mai mari decat cele 4G. 

Huawei se va diferentia folosind propriul modem si procesor, spre deosebire de cel furnizat de Qualcomm. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate