Cautare


05 Iulie 2018
Telefonul pliabil Samsung Galaxy X ar putea avea o baterie curbata

Se pare ca Samsung a descoperit o modalitate de a dezvolta o baterie curbata pentru viitorul sau smartphone Galaxy X.

Noua baterie poate fi, aparent, produsa in masa si ar putea avea o capacitate intre 3,000 mAh si 6,000 mAh. Avand in vedere ca filiala Samsung SDI a dezvoltat o baterie similara in urma cu 4 ani la doar 210 mAh, s-ar putea spune ca rezultatele Samsung s-au imbunatatit usor. 

Samsung este, de asemenea, pregatita sa inceapa productia ecranelor OLED flexibile in viitorul apropiat, asa incat acestea s-ar putea regasi pe viitorul smartphone, care va fi lansat, probabil, anul viitor. Samsung a prezentat un prototip de ecran flexibil in 2011.

Samsung Galaxy X este prevazut sa aiba un display masiv, asa incat o baterie mare va fi esentiala pentru pastrarea functionarii dispozitivului. Se pare ca ecranul va fi de 7,3 inch la nivel maxim si de 4,5 inch atunci cand este pliat. 

Se zvoneste ca dispozitivul Samsung va costa aproximativ 1.900 dolari la momentul lansarii. Acest pret l-ar face cel mai scump telefon al companiei de pana acum.

ET News a raportat ca Samsung "se grabeste sa dezvolte" dispozitivul Galaxy X pentru a putea fi prezentat anul viitor, in cadrul Mobile World Congress, care va avea loc dupa zvonita lansare a Galaxy S10 in cadrul CES. 


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate