Cautare


09 Iulie 2018
Un viitor telefon Samsung ar putea obtine camera face-scanning, asemanatoare iPhone X

Apple are Face ID pe iPhone X de ceva veme, iar Samsung intentioneaza sa aduca ceva similar sau chiar mai bun, in curand.

Gigantul coreean din domeniul tehnologiei a obtinut un brevet pentru o camera biometrica de la Oficiul de Brevete din SUA si va beneficia de recunoasterea irisului, precum si de recunoastere faciala 3D, raporteaza Patently Apple. Aceasta caracteristica va functiona si in intuneric si va putea urmari privirea. 

Desi nu se cunoaste cand va debuta aceasta tehnologie pe telefoanele Samsung, este posibil ca aceasta sa se lanseze pe viitorul Samsung Galaxy Note 9, despre care se cunoaste deja ca va beneficia de un stilou Bluetooth. Cu toate aceste, este mult mai probabil ca tehnologia sa debuteze in 2019 pe telefoanele Samsung. 

In afara de Apple, doar Oppo si Xiaomi mai au functia de recunoastere faciala 3D pe noile lor telefoane, Find X si Mi 8 Explorer Edition. Ambele telefoane dispun de o scanare 3D structurata, similar celei Apple iPhone X. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate