Cautare


09 Iulie 2018
Samsung Galaxy S9 este "cel mai putin popular telefon de la Galaxy S3"

Recordurile Samsung par sa ajunga la un sfarsit, iar Galaxy S9 ar fi de vina pentru acest lucru.

Samsung, care a raportat profituri record pentru fiecare trimestru din ultimele 12 luni, vineri a lansat orientarile privind castigurile din al doilea trimestru al anului 2018. Profitul operational pentru perioada de 3 luni este de asteptat sa fie 14,8 trilioane won (13 miliarde dolari), de la 58 trilioane won (39 miliarde lire sterline) in venituri. 

Desi se marcheaza un procent de 11% de crestere a profitului de un an la altul, rezultatele sunt departe de cele din primul trimestru al anului 2017, cand Samsung a inregistrat cele mai puternice rezultate vreodata, cu 15,64 trilioane won profit din venituri de 60,56 trilioane won. 

Desi declaratia vaga a Samsung nu arata performantele si estimarile pentru fiecare divizie business in parte, articolele sustin ca divizia smartphone a companiei, in special smartphone-urile Galaxy S9 si S9+, sunt de vina pentru incetinirea ritmului. 

Samsung s-a luptat cu vanzari mai slabe decat cele prognozate in ceea ce priveste smartphone-urile Galaxy S9, potrivit Bloomberg, care s-au vandut mai slab decat orice alt smartphone de la Galaxy S3 din 2012 incoace, cu un numar estimat de 31 milioane unitati in acest an.

Samsung Galaxy S7 este cel mai popular smartphone al companiei din prezent, vanzand aproximativ 50 milioane de unitati. 

Samsunt nu a comentat, insa in aprilie a avertizat ca afacerea sa mobila va inregistra "stagnarea vanzarilor modelelor emblematice pe fondul cererii slabe si a cresterii cheltuielilor de marketing" in cel de-al doilea trimestru. 

Bloomberg a remarcat ca vanzarile Samsung OLED catre Apple pentru iPhone X au fost mai slabe decat era de asteptat, in ciuda faptului ca Apple a vandut 52,2 milioane de telefoane in cel de-al doilea trimestru. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate