Cautare


16 Iulie 2018
Mai mult decat un telefon, o declaratie de moda!

Intrebare importanta – unde ne-am afla fara smartphone-urile noastre? Acestea au devenit mult mai mult decat o modalitate de a trimite mesaje prietenilor sau de a vorbi cu cei de acasa. Smartphone-urile reprezinta centrul nostru de divertisment si, cel mai important, acestea ne reprezinta.

Cu siguranta, necesitatea unui telefon pentru a suna si a trimite mesaje este importanta, insa exista o noua serie de telefoane care face inconjurul lumii si pe care adolescentii au asteptat-o cu nerabdare: Seria Huawei Y, creata special pentru adolescenti. Noul display Full-View cu rezolutie inalta si difuzoarele puternice fac ca jocurile si vizualizarea videoclipurilor sa fie mai placute ca niciodata. Chiar daca tinerii vor folosi castile, tehnologia Huawei Histen le va oferi o experienta sonora asemanatoare cu cea a unui concert live.

Ba mai mult, acestia se pot conecta chiar si cu telefoanele prietenilor. Pot reda aceeasi muzica in acelasi timp sau pot pune melodii diferite pe telefoane diferite. Iar, pentru cei carora le place sa fredoneze melodiile preferate, exista modul Huawei karaoke astfel ca vor obtine feedback in timp real pentru a-si imbunatati abilitatile de a canta. 

Bineinteles, pentru tineri, selfie-ul perfect este unul din ingredientele perfecte pentru succesul postarilor din retelele sociale, iar Y6 2018 vine pregatit si pentru aceasta misiune! Camera selfie, dotata cu blitz, utilizeaza luminozitatea de calitate pentru a suprinde cea mai buna imagine a fiecarui utilizator. Dar asta nu este tot! Camera frontala de 5MP ajusteaza automat luminozitatea in functie de mediu, oferind cele mai bune tonuri faciale. Pentru cei care isi doresc sa adauge un pic de magie, exista filtrele integrate prin intermediul carora se pot adauga functii de Augmented Reality, efecte si fundaluri fotografiilor.

insa, cu toate acestea, vedeta spectacolului este functia de deblocare faciala Huawei. Astfel, doar prin privirea ecranului, utilizatorii vor putea debloca un smartphone Huawei Y6 2018.

Noul Y6 2018 este disponibil pe plan local la un pret recomandat de 699 lei la partenerii autorizati Huawei, atat in oferta operatorilor de telefonie mobila, cat si in cea a magazinelor de electronice.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate