Cautare


17 Iulie 2018
Actualizarea Huawei GPU Turbo va accelera jocurile pe P20 si P20 Pro

Huawei va aduce o performanta sporita jocurilor pe smartphone-urile sale prin intermediul unei actualizari software "GPU Turbo", incepand cu luna viitoare.

In timp ce unii producatori de echipamente originale isi incetinesc dispozitivele mai vechi, actualizarea Huawei GPU Turbo - confirmata anterior pentru Honor 10 - presupune ca firma ia masuri pentru imbunatatirea performantei pe dispozitivele sale, in special atunci cand utilizeaza aplicatii si jocuri grafice intensive. 

Huawei vorbeste despre o crestere de 60% a a eficientei de procesare grafica si de o reducere de 30% a consumului total de energie, ceea ce ar trebui sa faca jocurile sa functioneze mai bine si sa consume mai putina baterie. 

Tehnologia, despre care firma sustine ca a fost inspirata de turbocharger-ul unui automobil, va sustinepentru inceput PUBG Mobile si MOBA Mobile Legends: Bang Bang, urmand ca in viitor sa fie anuntate mai multe titluri. 

"Industria se confrunta cu provocari in sensul ca GPU-urile nu sunt capabile sa tina pasul cu cererea de aplicatii mai intensive din punct de vedere grafic, cum ar fi jocurile si VR", a declarat Huawei in anuntul sau oficial. 

Daca nu sunteti un fan al jocurilor mobile, Huawei sustine ca viitoarea actualizare va imbunatati, de asemenea, AR si VR pe dispozitiv. 

GPU Turbo va ajunge pe Huawei P20, Huawei P20 Pro, Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro, Porsche Design Huawei Mate RS si Porshce Design Huawei Mate 10, incepand cu luna august. 

Dispozitivele mai vechi, inclusiv Huawei Mate 10 Lite, Huawei P Smart, Huawei P20 Lite, Nova 2i si Y9 2018 vor benenficia de actualizare in luna septembrie, iar in luna noiembrie vor fi actualizate Huawei Mate 9, Huawei Mate 9 Pro, Huawei P10 si Huawei P10 Plus. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate