Cautare


Samsung dezvolta un ecran de telefon flexibil, care nu poate fi spart
26 Iulie 2018 Mobile

Samsung dezvolta un ecran de telefon flexibil, care nu poate fi spart

Urmatorul smartphone Samsung care va ajunge pe piata ar putea avea un ecran flexibil, care nu poate fi spart, oferind astfel primul telefon cu adevarat pliabil.

Gigantul coreean in domeniul electronicelor a declarat miercuri ca panoul smartphone recent dezvoltat a fost certificat de Underwriters Laboratories, ceea ce inseamna ca este pregatit pentru a ajunge la consumatori in dispozitivele actuale. Samsung a declarat ca se asteapta ca noul paniu sa ajunge si pe pietele non-phone, cum ar fi automobile, dispozitive mobile militare si console de jocuri portabile, printre altele. 

Eforturile Samsung de a produce un telefon pliabil vin pe fondul incetinirii cererii pentru smartphone-uri. Este tot mai greu pentru producatorii de telefoane sa isi diferentieze dispozitivele, iar consumatorii nu simt nevoia de a face upgrade mai des. In al patrumea trimestru, vanzarile globale de unitati smartphone au scazut pentru prima data, potrivit Gartner. 

Panoul flexibil OLED este construit dintr-un substrat care nu poate fi spart, cu o fereastra suprapusa peste acesta, a adaugat Samsung. Display-urile flexibile disponibile in prezent in comert tind sa se sparga atunci cand sunt supuse unui impact sever. 

Se pare ca acest lucru nu se va intampla si cu noul ecran Samsung. 

"Fereastra din plastica fortificat este potrivita in special pentru dispozitivele electronice portabile, nu numai datrorita caracteristicilor sale indestructibile, ci si datorita greutatii sale usoare, transmisivitatii si duritatii, care sunt foarte asemanatoare cu cele ale sticlei", a declarat Hojung Kim, un purtator de cuvant al Samsung Display Company. 

Display-ul a trecut testari riguroase de durabilitate, a afirmat Samsung, fiind scapat de 26 de ori la rand de la inaltime de aproape 4 picioare si a continuat sa functioneze normal, data a suferi nicio deteriorare a partii frontale, a muchiilor sau a marginilor sale. 

Samsung este in competitie cu Huawei in ceea ce priveste lansarea pe piata a primului telefon pliabil. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate