Cautare


Apple bate recordul pentru trimestrul trei,  desi pierde cota de piata in favoarea Huawei
02 August 2018 Mobile

Apple bate recordul pentru trimestrul trei, desi pierde cota de piata in favoarea Huawei

Apple a anuntat un trimestru cu rezultate record, insa smartphone-urile sale nu se vand foarte repede. Huawei este acum al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri de pe piata.

Apple a raportat pentru cel de al treilea trimestru venituri record de 53 miliarde $, generate de vanzarile de iPhone-uri si dispozitive portabile.
Vanzarile iPhone au crescut cu 20% in ultimul trimestru, in timp ce vanzarile de servicii au inregistrat venituri de 9,6 miliarde $.

Potrivit Apple, veniturile generate de linia sa de produse portabile, care include Apple Watch, Air Pod si Beats, a crescut la 10 milarde $ in ultimele patru trimestre.
Serviciul Apple Pay este disponibil acum pe 24 de piete si este suportat de 4900 banci partenere, in timp ce segmentul de servicii, care include servicii si continut digital, Apple Care, Apple Pay, licentierea si alte servicii, a raportat venituri de 9,6 miliarde $, cu 31% mai mult comparativ cu trimestrul 3 din 2017.

De asemenea, Tim Cook, CEO al Apple, sustine ca Apple App Store pentru aplicatii IoS a fost mai profitabil pentru dezvoltatorii de aplicatii decat Google Android Play store. Apple App Store a adus dezvoltatorilor 100 miliarde $.

Desi a anuntat rezultate record, firma de analiza Catalyst sustine ca Apple a cazut pe locul trei in ceea ce priveste cota de piata. Al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri este Huawei, in timp ce liderul pietei este compania Samsung.
Potrivit Catalyst, strategia Huawei a evoluat semnificativ in ultimele sase luni. Compania a livrat peste sapte milioane de unitati din produsele sale P20 si P20 Pro.
Huawei a accelerat in acest an adoptia de noi tehnologii, focusandu-se pe inteligenta artificiala, cu chipset-urile sale NPU precum si pe pe imagine cu tehnologia cu tripla-camera. Eforturile sale au dat rezultate. P20 si P20 Pro s-au vandut mai bine la lansare decat predecesoarele lor P10 si P10 Pro.Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate