Cautare


De ce preturile la telefoanele iPhone si Android vor deveni si mai mari
08 August 2018 Mobile

De ce preturile la telefoanele iPhone si Android vor deveni si mai mari

Ai crezut ca 1000 dolari pentru un iPhone este prea mult? Acesta ar putea fi doar inceputul. O mie de dolari pentru un telefon nu mai este ridicol. De fapt, este probabil noul normal.

Cand Apple a spart bariera de 1000 dolari pentru iPhone X in septembrie anul trecut, criticii au strambat din nas la pretul exorbitant. S-au indoit ca oamenii vor plati atat de mult pentru un telefon care a depasit ca pret alte doua iPhone-uri foarte bune: iPhone 8 si iPhone 8 Plus. Criticii s-au inselat. Apple a anuntat ca iPhone X a depasit in vazari orice alt dispozitiv Apple in fiecare saptamana de cand a fost pus in vanzare, pe 3 noiembrie 2017.

Cu asemenea vanzari, Apple a demonstrat ca cumparatorii sunt dispusi sa plateasca aproape la fel de mult, daca nu chiar mai mult, pentru telefoane mobile, asa cum ar face pentru un laptop puternic. 

Insa nu doar Apple creste preturile la smartphone-uri. Preturile paralizante ale telefoanelor high-end de la Samsung, Huawei si chiar OnePlus semnalizeaza instalarea unei adevarate mode.
In doar doi ani, costul unui Samsung Galaxy a crescut cu 15.1%, de la Galaxy S7 in 2016 pana la Galaxy S9, in timp ce seria Huawei P a urcat cu 33% din 2016.
Insa cel mai mare salt apartine telefoanelor OnePlus, a caror preturi au crescut din 2016 cu 32.6% in SUA si cu 42.6% in Marea Britanie.

Tendinta de crestere a preturilor pentru telefoanele mobile din clasa premium subliniaza importanta telefonului mobil ca un dispozitiv complet pentru comunciare, munca, fotografie si divertisment. Si, pe masura ca puterea de procesare, camera foto, durata bateriei si viteza de transmitere a datelor se imbunatatesc de la generatie la generatie, valoarea atribuita unui telefon cu siguranta va creste.Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate