Cautare


10 August 2018
Samsung Galaxy 7 vulnerabil din cauza unei scapari de securitate

Galaxy 7 este susceptibil de a fi expus riscului unor atacuri din cauza unei vulnerabilitati de securitate a microcipului.

Vulnerabilitatea Meltdown poate fi exploata pentru a ataca Galaxy S7, au declarat pentru Reuters cercetatorii de la Universitatea Tehnica Graz din Austria.
Telefoanele Samsung au fost anterior considerate a fi imune la Meltdown, despre care se spune ca pune in pericol majoritatea dispozitivelor de calcul. Echipa va prezenta rezultatele analizei in cadrul conferintei Black Hat din Las Vegas.

"Samsung ia securitatea foarte in serios, iar produsele si serviciile noastre sunt proiectate cu securitatea ca prioritate. Din momentul in care am fost instiintati de catre Google, am lansat cu promptitudine update-uri de securitate pentru a rezolva problemele din ianuarie 2018, inclusiv patch-uri suplimentare in mai 2018 pentru a proteja in continuare dispozitivele la nivel de chipset", a declarat un purtator de cuvant al companiei Samsung.

"Recomandam clientilor sa-si actualizeze dispozitivele cu cel mai recent software pentru a se asigura ca dispozitivul este protejat la un nivel optim", se arata in declaratie.

Cercetatorii au confirmat ca Samsung a emis patch-uri de securitate , astfel incat Galaxy este acum in siguranta.
Exploatarea Meltdown - impreuna cu varianta Spectre - ar permite hackerilor sa citeasca informatii sensibile de pe procesor si a afectat milioane de chip-uri in ultimele doua decenii. Intel si Microsoft au descoperit noi versiuni ale vulnerabilitatii in luna mai, fortandu-le sa rezolve problema.

Sursa: www.cnet.com





Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.



Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate