Cautare


07 Septembrie 2018
Huawei a atins pragul de 10 milioane de terminale HUAWEI P20 si HUAWEI P20 Pro vandute la nivel global

Huawei, lider in tehnologie si inovatie la nivel global, a stabilit un nou record in materie de vanzari. in numai cinci luni de la momentul lansarii, compania a vandut 10 milioane de terminale HUAWEI P20 si P20 Pro.

„Suntem extrem de incantati ca tehnologia inovatoare pusa la dispozitie de Huawei consumatorilor, prin intermediul celor mai recente flagship-uri pe care le-am lansat, a fost adoptata extrem de rapid de iubitorii de tehnologie de pe intreg globul. Pragul de 10 milioane de terminale vandute seteaza un nou standard pentru noi si ne confera incredere ca misiunea Huawei - de a face cele mai moderne tehnologii cat mai accesibile pentru publicul larg – trebuie sa continue in acelasi spirit inovator ca pana acum”, a declarat Kevin Ho, Presedinte al diviziei de telefoane din cadrul Huawei Consumer Business Group.

Pentru Huawei, atingerea acestui prag important vine sa confirme increderea pe care consumatorii o au in brandul Huawei, dar si in tehnologiile inovatoare integrate de companie in produsele sale.

HUAWEI P20 Pro si HUAWEI P20 au fost primele doua dispozitive mobile care au primit un scor format din trei cifre din partea DxOMark, standardul industriei in ce priveste masuratorile si evaluarile calitatii imaginii camerei foto si a obiectivelor. Chiar si acum, HUAWEI P20 Pro conduce clasamentul DxOMark Mobile, cu un scor de 109 puncte. Integrand sistemul de camere foto Leica, inteligenta artificiala si capacitatea de a reda imagini extraordinare in conditii de iluminare redusa, smarphone-urile seriei HUAWEI P20 fac fotografia profesionala accesibila oricui. In plus, de la lansarea versiunilor Twilight si Pink Gold ale HUAWEI P20, Huawei a creat o noua tendinta in designul telefoanelor mobile si a inspirat multi alti producatori sa-si lanseze produsele intr-o varietate mai mare de culori.

In plus, la inceputul lunii trecute, Asociatia Europeana pentru Imagine si Sunet a desemnat HUAWEI P20 Pro „Cel mai bun smartphone in 2018-2019”, catalogand terminalul drept „cel mai avansat smartphone de pana acum si un deschizator de drumuri in domeniul fotografiei realizate cu ajutorul telefonului mobil”.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele si serviciile Huawei sunt disponibile in peste 170 de tari, deservind peste o treime din populatia globala. in 2017, Huawei s-a clasat pe locul al treilea in clasamentul livrarilor de smartphone-uri la nivel global. Compania a infiintat pana in acest moment 16 centre R&D in Statele Unite ale Americii, Germania, Finlanda, Suedia, Rusia, India si China. Huawei Consumer BG este una dintre cele trei unitati de business ale Huawei si pune la dispozitia clientilor sai smartphone-uri, tablete si PC-uri, accesorii inteligente si servicii cloud. Reteaua globala Huawei este construita pe baza celor peste 20 de ani de experienta in industria telecomunicatiilor si este orientata spre a oferi solutii inovatoare, care se traduc in experiente extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati: https://consumer.huawei.com/ro/
Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmariti-ne pe:
Facebook: facebook.com/HuaweimobileRO
Instagram: instagram.com/huaweimobileRO 
YouTube: youtube.com/c/HuaweiMobileRO

Sursa: www.oxygenpr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate