Cautare


07 Septembrie 2018
PSA: Programul Apple de inlocuire a bateriilor iPhone se incheie in decembrie

Programul Apple de inlocuire a bateriilor ($29) pentru clientii ale caror iPhone-uri functioneaza mai lent se incheie in decembrie.

Programul permite proprietarilor de baterii iesite din garantie sa obtina inlocuiri, care in mod normal costa 79$, la un pret mai mic. Cu toate acesta, termenul limita se apropie rapid, dupa cum ne-a reaminit miercuri The Mac Observer. Termenul limita este indicat pe pagina de suport a Apple.

Unii utilizatori au fost nemultumit de faptul ca Apple a incetinit functionarea iPhone-urilor mai vechi pentru a impiedica opriri neasteptate din cauza bateriilor vechi.

Asadar, programul de inlocuire a bateriilor la pretul de 29$ a fost oferit ca remediu pentru modelul iPhone 6 sau modelele ulterioare.

Compania a redus durata livrarii in luna mai, dupa ce unii utilizatori s-au plans cu privire la perioadele lungi de asteptare.

Apple nu a raspuns imediat solicitarii de a oferi comentarii suplimentare.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate