Cautare


Samsung: Este timpul pentru smartphone-uri pliabile
07 Septembrie 2018 Mobile

Samsung: Este timpul pentru smartphone-uri pliabile

Seful diviziei mobile a Samsung a declarat ca este "timpul pentru a livra" smartphone-uri pliabile, alimentand speculatiile potrivit carora compania este pe cale sa dezvaluie un astfel de dispozitiv.

Intr-un interviu acordat CNBC, DJ Koh a declarat ca studiul Samsung privind consumatroii a sugerat ca exista cerere pentru un telefon pliabil.

Se zvoneste ca mai multi producatori de telefoane sunt in curs de dezvoltare a unor dispozitive cu ecrane flexibile, care pot fi pliate la jumatate.

Cu toate acestea, Samsung a declarat pentru BBC ca in prezent nu are "nimic de dezvaluit".

DJ Koh a declarat pentru CNBC ca procesul de dezvoltare a telefoanelor pliabile este "complicat", insa a adaugat ca compania "aproape a finalizat acest proces".

Cu toate acestea, a sustinut Koh, telefonul pliabil ar avea nevoie de un scop clar inainte ca Samsung sa lanseze un astfel de dispozitiv.

Samsung se confrunta cu o concurenta acerba din partea producatorului chinez de telefoane Huawei. In iulie, Huawei a devenit al doilea cel mai mare vanzator de smartphone-uri din lume, depasind Apple.

Sursa: www.bbc.co.uk


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate