Cautare


11 Septembrie 2018
OnePlus 6T va avea un senzor de amprenta digitala in-screen, confirma OnePlus

Cel de-al doilea telefon emblematic ale OnePlus din acest an, presupus a fi numit OnePlus 6T, se pare a fi ceva mai mult decat actualizarea incrementala anticipata.

Pe langa disponibilitatea sa pe T-Mobile, compania a confirmat ca OnePlus 6T va avea un cititor de amprenta digitala in-display.

Disponibil in prezent pe cateva telefoane Vivo (Vivo V11, X20 Plus UD, X21 si Nex) si Porsche Design Huawei Mate RS, cititorul de amprenta digitala incorporat in ecran este primul pentru OnePlus. Noua functie - Screen Unlock - evidentiaza si design-ul telefonului si ajuta utilizatorii sa isi deblocheze ecranele fara a fi nevoie sa isi ridice telefoanele. 

"Ne deblocam telefoanele de mai multe ori pe zi, iar Screen Unlock reduce numarul pasilor necesari pentru finalizarea actiunii", a declarat OnePlus intr-un e-mail catre CNET. "Prin adaugarea acestei functii ca o completare la alte optiuni de deblocare a display-ului, cum ar fi Face Unlock, utilizatorii vor avea optiuni pentru deblocarea display-ului in modul cel mai eficient pentru ei". 

Pretinse imagini ale OnePlus 6T au sugerat pentru prima data ca telefonul va avea functia fingerprint-on-display, sau FOD. Pe langa confirmarea oficiala a caracteristicii, OnePlus a declarat ca a intentionat initial sa introduca tehnologia pe OnePlus 5T. Cu toate acestea, deoarece "tehnologia nu era suficient de matura pentru a intruni standardele OnePlus pentru livrarea unei experiente mai rapide si fara probleme", aceasta a fost amanata pana la OnePlus 6T. 

In ciuda faptului ca este cunoscuta ca "cititoare de amprenta digitala in-screen", tehnologia este, de fapt, incorporata sub display-uri. Atunci cand atingeti zona desemnata de pe ecran cu degetele, un senzor porneste afisajul ecranului, pentru a lumina degetul. Amprenta dvs. este apoi citita de un senzor optic de imagine si un procesor AI. Daca imaginea se potriveste, ecranul se deblocheaza. 

Datorita acestei caracteristici, design-un OnePlus 6T este usor modificat in comparatie cu predecesorul sau OnePlus 6. 6T este usor mai gros, cu 0,45mm, hardware-ul intern a trebuit sa fie rearanjat, iar acum ca partea din spate a telefonului nu are un senzor, acesta are un aspect mai uniform, potrivit OnePlus. 

Alaturi de Vivo, Huawei si OnePlus, mai multe companii sunt de asteptat sa adopte FOD. Un raport din aprilie al firmei de servicii financiare IHS Markit a estimat ca pana in 2019, 100 de milioane de telefoane vor avea aceasta tehnologie. 

Alte zvonuri OnePlus 6T se refera la camere triple rear-face si la un pret de 550 dolari in SUA. Este de asteptat ca OnePlus sa lanseze telefonul in luna octombrie. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate