Cautare


14 Septembrie 2018
Huawei promite un telefon pliabil in decurs de un an

Huawei intentioneaza sa lanseze un smartphone cu ecran pliabil in decurs de un an, potrivit directorului general al companiei.

Richard Yu a declarat pentru publicatia germana Die Welt ca Huawei "lucreaza deja la acest lucru".

La inceputul acestei luni, un executiv al rivalului Huawei, Samsung, a declarat ca este timpul ca firma sa lanseze un smartphone pliabil.

Un analist a declarat ca nu se cunoaste nevoia de ecrane pliabile.

"De ce folositi inca un computer", a raspuns Yu, intrebat fiind despre viitoarele invocatii tehnologice de catre Die Welt. "Probabil pentru ca apreciati display-ul smartphone-ului ca fiind prea mic".
"Vom schimba asta. Este posibil sa puteti plia un display".

Huawei lucreaza la un astfel de dispozitiv, a mentionat Yu, care va fi gata intr-un an.

Comentariul sugereaza o concurenta stransa intre Huawei si Samsung, ambele avand drept scop sa devina primul producator smartphone care lanseaza un dispozitiv cu display flexibil.

"Industria este foarte aproape acum de momentul in care telefoanele pliabile vor deveni o realitate comerciala", a declarat Ben Stanton, din cadrul firmei de cercetare a pietei Canalys.

Cu toate acestea, Stanton a adaugat ca nu este sigur de faptul ca ideea domnului Yu de inlocuire a computerelor cu smartphone-uri cu ecrane pliabile va fi pe placul multor consumatori.

Sursa: www.bbc.co.uk
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate