Cautare


14 Septembrie 2018
Apple Watch ar putea fi in curand alimentat de bratari cu incarcare magnetica

Apple intentioneaza sa produca o noua bratara cu incarcare magnetica pentru Apple Watch, potrivit unei cereri care se regaseste pe website-ul FCC.

Echipamentul este descris ca "un incarcator magnetic cu o singura frecventa inchis intr-o carcasa din otel inoxidabil cu o bratara two-pin cable" care vine cu "o singura bobina de incarcare inductiva" care poate alimenta Apple Watch, potrivit descrierilor dintr-un raport de testare publicat pe FCC.

Dispune de o frecventa de incarcare de 326,5 kHz cu un consum maxim de energie de 5W in timpul functionarii.

Nu este prima data cand Apple a depus o cerere FCC similara pentru bratara - o astfel de cerere a fost observata de 9to5 Mac in urma cu trei ani - desi bratarilor le-au fost atribuite numere de model diferite. Publicatia a speculat ca bratara ar putea fi limitata la utilizarea in magazine.

Apple a anuntat cel mai recent model al Apple Watch in cadrul unui eveniment Apple de miercuri. Apple Watch Series 4 va avea un display mai mare si un senzor EKG.

Apple nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate