Cautare


Samsung: Telefonul nostru pliabil va fi o tableta care va incapea in buzunarul dvs.
16 Octombrie 2018 Mobile

Samsung: Telefonul nostru pliabil va fi o tableta care va incapea in buzunarul dvs.

Seful diviziei mobile a Samsung, DJ Koh, este convins ca avem nevoie de un telefon pliabil.

Samsung isi doreste sa fie producatorul primei tablete pliabile din lume. In numeroase ocazii in ultimii trei ani, CEO-ul diviziei mobile a companiei, DJ Koh, si-a declarat obiectivul ca fiind lansarea unui telefon pliabil, insa acest titlu ar putea reveni rivalului chinez Huawei in cazul in care Samsung nu va lansa dispozitivul in curand. 

Samsung a declarat anterior ca telefonul pliabil va fi dezvaluit in 2018, insa apoi a amanat data lansarii pentru 2019. Apoi, in septembrie, Koh a revenit si a declarat ca telefonul ar putea fi dezvaluit in luna noiembrie. 

Koh a oferit acum un punct de vedere privind motivul pentru care consumatorii ar putea dori un telefon pliabil. 

In cadrul evenimentului de lansare al Galaxy A9 de saptamana trecuta, Koh a declarat pentru site-ul CNET ca utilizatorii ar putea folosi dispozitivul pliabil ca tableta cu capacitate multitasking si apoi il pot plia pentru a deveni un telefon mai portabil. 

"Sunt convins de faptul ca avem nevoie de un telefon pliabil", a declarat Koh. 

Koh a reiterat ca telefonul pliabil trebuie sa fie "cu adevarat semnificativ pentru clienti" si a evidentiat ca Samsung trebuie sa livreze o experienta cu utilizatorul care sa corespunda standardului sau.

Koh isi doreste ca acest concept sa aiba acelasi nivel de succes ca Galaxy Note, care a fost criticat initial pentru ecranul sau mare, insa a fost recunoscut mai apoi ca fiind valoros de catre rivali, sub forma dispozitivelor precum iPhone XS Max. 

Koh a recunoscut ca, atunci cand Samsung va incepe sa vanda telefonul pliabil, acesta s-ar putea adresa unei piete de nisa, insa acesta este convins ca piata se va extinde. 

Samsung ar putea sa foloseasca tehnologia sa OLED flexibila pentru telefonul pliabil, ceea ce ar permite unui singur display sa se plieze, spre deosebire de ipoteza in care ar exista doua ecrane separate, conectate printr-o balama.Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate