Cautare


17 Octombrie 2018
A fost lansat smartphone-ul de dimensiuni mici Palm

Un smartphone Android de dimensiuni mici, conceput sa fie un "telefon insotitor" pentru dispozitive full-sized, a fost lansat in SUA, sub denumirea Palm.

Telefonul este de dimensiunea unui card de credit si are doua camere, insa nu are jack pentru casti sau incarcare wireless. 

Scopul sau este de a ajuta oamenii sa ia o pauza de la telefonul normal, a declarat firma, in ciunda faptului ca este un smartphone pe deplin functional. 

Smartphone-ul a fost primit cu amuzament de catre comentatori in domeniul tehnologiei si de social media. 

Dispozitivul va costa 349 dolari si va fi disponibil in SUA, doar pe reteaua Verizon, incepand cu luna noiembrie. 

In materialul de marketing, dispozitivul este descris ca un "produs deplin conectat care se sincronizeaza cu smartphone-ul dvs. existent, asa incat toata conectivitatea sa poata merge acolo unde smartphone-ul nu poate". 

Dispozitivul are sprijinul jucatorului american de baschet Stephen (Steph) Curry. 
Brand-ul de moda Kate Spade a proiectat, de asemenea, o husa pentru micul dispozitiv. 

Analistul Ben Wood din cadrul CCS Insight, a declarat ca "a fost cu siguranta o miscare ambitioasa" a start-up-ului din San Francisco, care a licentiat brandul Palm de la proprietarul HTC. 

"Telefoanele mici, asa numite telefoane-companion, au fost incercate in trecut si nu au captat imaginatia consumatorilor", a declarat Wood pentru BBC. 

Wood a precizat ca telefonul difera de alte astfel de dispozitive deoarece nu se bazeaza pe Bluetooth pentru a se conecta la dispozitivul parinte. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate