Cautare


06 Noiembrie 2018
Bucurestenii pot plati cursa Speed Taxi cu mobilul, prin aplicatia mobilPay Wallet

Incepand de astazi, clientii Speed Taxi pot plati cursa de taxi direct cu telefonul mobil, in numai 3 click-uri. Serviciul este disponibil prin mobilPay Wallet, singurul portofel digital din Romania cu care se pot face plati in toate mediile – in magazinele online ale comerciantilor, la casele de marcat sau direct in aplicatie.

Astfel, dupa terminarea unei curse Speed Taxi, clientii au posibilitatea sa solicite plata cu mobilul si sa scaneze codul QR disponibil in masina, utilizand functia Scan&Pay a aplicatiei mobilPay Wallet. Apoi, acestia vor selecta in aplicatie cardul cu care doresc sa plateasca, iar la final confirma plata.

In urma acestui parteneriat, mobilPay Wallet isi extinde portofoliul de servicii din categoria transport in zona industriei de taxi, pe langa plata biletelor sau abonamentelor de transport public disponibila in prezent in orase precum Cluj Napoca, Alba-Iulia, Bucuresti, Constanta, Ploiesti sau Turda.

„Prin fiecare nou parteneriat continuam sa ne diversificam serviciile si sa transformam mobilPay Wallet intr-o solutie de plata la indemana pentru tot mai multe activitati cotidiene. Utilizatorii nostri au de acum posibilitatea sa plateasca cursa de taxi la orice ora printr-o operatiune simpla, direct de pe telefon, scutind astfel timp si fara grija de a avea intotdeauna numerar la ei”, a declarat Felix Crisan, CTO & Co-founder mobilPay.com

„Fiind cel mai mare dispecerat taxi din Bucurestti sti din tara sti promoterul celor mai noi tehnologii pe piata taxi din Romania, am ales un partener inovativ, pe masura noastra”, declara Andrei Gafita, CEO si Founder, Speed Taxi.

Despre mobilPay Wallet, primul portofel digital din Romania

Aplicatia mobilPay Wallet este dezvoltata in parteneriat cu NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plati electronice de pe piata locala, companie 100% romaneasca, bazata pe inovatie de top sti tehnologie de ultima generatie. Peste 8.000 de comercianti folosesc serviciile sti solutiile NETOPIA: plati mobile, tranzactii online cu carduri bancare, Bitcoin sau prin SMS.

In 2013, compania a lansat avangarda platilor mobile offline sti online - mobilPay Wallet. Aplicatia este cea mai premiata solutie de plata din Romania sti primul produs tech romanesc premiat sti consacrat in Silicon Valley. Este o solutie complet gratuita pentru utilizatori, iar platile se fac instant din aplicatie sau prin scanarea codului QR afisat la casele de marcat sau pe pagina de plata a magazinelor online. 

Fiecare plata este securizata, iar utilizatorii mobilPay Wallet achita inteligent, in mii de locuri, online sau offline: la casele de marcat Carrefour Hipermarket si Carrefour Market, Selgros, Carrefour Express Pronto si Cora, facturi de telefonie, internet si TV (Orange, Vodafone, UPC, Telekom), facturi de utilitati, reincarcarea de cartele prepaid, transport public in diferite orase ale tarii, parcari, intretinere la bloc sau la restaurant. De asemenea, consumatorii pot achita produse sti servicii la peste 6.000 de comercianti online, totul printr-o simpla scanare de QR.
 
In 2017, aplicatia a primit inclusiv distinctia „Cel mai bun produs fintech”, in cadrul Global Startup Awards, etapa locala, dupa ce a fost numita, gradual: „Premiera anului in offline” in cadrul Galei No Cash in 2015, premiera anului la categoria „Solutii de plata nebancare” in cadrul Galei Nocash 2014, sti a obtinut, tot in 2014, primul loc la Mobile Awards Romania, la categoria Payment.
 
Lansata anul acesta, in luna iunie, versiunea 2.0 a aplicatiei mobilPay Wallet poate fi descarcata gratuit, din App Store sau Google Play, pe telefoanele smart cu sisteme de operare iOS si Android.

Despre Speed Taxi

Speed Taxi este primul dispecerat taxi din Romania care pune la dispozitia clientilor sai o alternativa moderna, sigura, rapida sti eficienta de a comanda taxi prin intermediul echipamentelor tehnice, permitand efectuarea de comenzi taxi fara a mai fi necesara apelarea telefonica a dispeceratului.

Maratonul comenzilor online a inceput in 2007 cand SpeedTaxi a depastit o bariera importanta in ceea ce privestte modalitatea de a comanda un taxi. Avand un efectiv auto arondat dispeceratului de peste 2000 de mastini, un dispecerat  modern sti beneficiind de servicii online cu raspuns prompt, clientii Speed Taxi se pot bucura de un timp de raspuns rapid din partea operatorilor de dispecerat si a terminalelor interconectate cu dispeceratul prin sistemul software Speed Taxi. Dispeceratul raspunde intr-o zi normala de lucru unui numar de peste 60.000 de solicitari, iar in zilele cu timp nefavorabil la peste 120.000 comenzi.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate