Cautare


06 Noiembrie 2018
Apple anuleaza cresterea productiei iPhone XR

Apple a solicitat principalelor companii de asamblare a telefoanelor sale, Foxconn si Pegatron, sa stopeze planurile pentru linii de productie suplimentare pentru iPhone XR, potrivit unui articol publicat luni.

Ordinul catre cele doua companii taiwaneze sugereaza ca cererea pentru cele mai ieftine dintre iPhone-urile din 2018 nu s-a ridicat la asteptarile Apple, potrivit Nikkei, care a citat surse anonime. 

"Foxconn a pregatit initial 60 de linii de asamblare pentru modelul Apple XR, insa utilizeaza in ultimul timp aproximativ 45 de linii de productie, deoarece principalul sau client a spus ca nu este nevoie sa produca atat de mult", a declarat o sursa pentru ziarul financiar japonez. 

Aceasta inseamna ca compania va produce cu aproximativ 100.000 mai putine dispozitive XR, se arata in articol, in timp ce o sursa din cadrul Pegatron a sustinut ca "producatia XR nu atinge in prezent capacitatea maxima". 

Apple ar fi cerut unei firme de asamblare taiwaneze mai mici, Wistron, sa se pregateasca pentru comenzi urgente, insa nu va primi comenzi XR pentru sezonul sarbatorilor de iarna din acest an. 

Cu toate acestea, Apple a comandat aproximativ 5 milioane de modele iPhone 8 (realizate in mare parte de Pegatron) si iPhone 8 Plus (in principal de la Foxconn), aducand comanda pentru aceste dispozitive la 25 milioane, informeaza articolul. Cele doua modele iPhone 8 din 2017 incep de la 600 dolari si, respectiv, 700 dolari, comparativ cu 750 dolari pentru XR. 

Compania din Cupertino, California, a declarat saptamana trecuta ca nu a vandut atat de multe iPhone-uri cat se asteptau analistii si a mentionat ca nu va mai detalia vanzarile de unitati pentru iPhone-uri, iPad-uri si Mac-uri. 

Nici Apple si nici Foxconn, Pegatron si Wistron nu au raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate