Cautare


22 Noiembrie 2018
Google lanseaza instrumentul Digital Wellbeing pentru a ajuta la limitarea timpului petrecut in fata ecranului

Instrumentul, in beta din luna august, este acum oficial disponibil.

Un nou instrument din partea Google, care urmareste sa ajute utilizatorii Android sa controleze timpul petrecut in fata ecranului, a iesit acum din beta.

Digital Wellbeing este disponibil pentru utilizatorii telefoanelor Pixel si proprietarii dispozitivelor Android One cu Android 9 Pie. Stirea a fost raportata marti de 9to5Google.

Google a lansat Digital Wellbeing pentru utilizatorii Pixel in luna august, ca parte a unei versiuni beta exclusive. Instrumentul va ajuta sa monitorizati cat timp petreceti pe telefon, cu o vedere de ansamblu zilnica. Un grafic pe tabloul de bord arata cat de frecvent utilizati diferite aplicatii. De asemenea, puteti vedea de cate ori deblocati telefonul si cate notificari primiti, a afirmat Google in luna august, intr-un blog post.

Timer-ele de aplicatii va permit sa limitati timpul petrecut folosind anumite aplicatii, iar functia Wind Down va pune telefonul in modul Do Not Disturb, astfel incat ecranul dvs. sa apara in tonuri de gri in jurul orei de culcare. Puteti activa modul Do Not Disturb atunci cand va aflati la cina sau discutati cu prietenii.

Google nu este singura companie de tehnologie care adauga controlul timpului petrecut in fata ecranului. Apple a dezvaluit in iunie caracteristici care permit utilizatorilor sa monitorizeze timpul petrecut pe dispozitiv si in aplicatii. Facebook a lansat marti o functie denumita Your Time on Facebook, care va arata cat timp petreceti pe reteaua sociala.

Puteti accesa instrumentul Digital Wellbeing in Google Play Store.

Google nu a raspuns imediat solicitarii CNET de a comenta subiectul.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate