Cautare


22 Noiembrie 2018
Galaxy S10 ar putea avea un ecran de 6,7 inch, 6 camere si 5G

Un nou articol indica faptul ca editia Galaxy S10 pentru cea de-a 10-a aniversare, cu numele de cod "Beyond" nu va fi doar mai mare, ci va avea si un model de 6,7 inch, denumit "Beyond X", cu sase camere si care va incorpora tehnologia 5G.

Surse au declarat pentru Wall Street Journal ca din cele 6 camere, 4 vor fi plasate in partea din spate a dispozitivului si doua in partea din fata. Pe langa posibilitatea de a oferi mai multe optiuni zoom, camerele suplimentare ar putea fi folosite pentru a furniza informatii mai profunde pentru modurile "portret" si aplicatiile AR.

Aceasta dezvoltare urmeaza zvonurilor cu privire la trei versiuni Galaxy S10 din partea gigantului in domeniul electronicelor, inclusiv modele pentru buget, cel putin un model cu senzor de amprenta digitala in-display si o camera selfie "punch-hole" si celor referitoare la faptul ca Samsung va lansa probabil S10 in luna februarie, in cadrul Mobile World Congress.

Samsung a refuzat sa comenteze subiectul.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate