Cautare


03 Ianuarie 2019
Facebook Messenger testeaza modul intunecat in anumite regiuni

O versiune incompleta pentru Android este disponibila pentru unii utilizatori.

Facebook Messenger este una dintre primele aplicatii pe care multi dintre noi le verificam zilnic, iar aplicatia de mesagerie testeaza o versiune incompleta a modului intunecat in unele tari, a raportat Android Police. 

Facebook a oferit un teaser al modului intunecat in octombrie 2018, cand a dezvaluit transformarea simplificata a Messenger-ului. 

Tipster-ul Jane Manchun Wong a postat un tweet prin care a sustinut ca setarea este disponibila pe versiunea Android a serviciului de mesagerie al retelei sociale in unele tari, insa doar pentru un grup mic de utilizatori. Nu toate aspectele aplicatiei sunt convertite, astfel ca ar putea reveni la culorile standard in mod neasteptat pe masura ce folositi aplicatia. 

Wong nu a putut confirma care sunt tarile in care se efectueaza testarea, insa a remarcat ca setarea pentru modul intunecat apare in sectiunea "Me" a aplicatiei. 

Wong a reusit sa activeze modul intunecat in octombrie si a postat pe Twitter un screenshot prin care a dezvaluit estetica la acea vreme. 

Facebook nu a raspuns imediat solicitarii de comentarii cu privire la lansarea pe scara larga a acestei caracteristici. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate