Cautare


07 Ianuarie 2019
Apple App Store depaseste recordurile, clientii cheltuind 1,22 miliarde de dolari intr-o saptamana

Apple App Store a inceput 2019 cu un record.

Apple sustine ca App Store a depasit recordurile in timpul sezonului sarbatorilor de iarna. Intr-un blog post, Apple a dezvaluit ca clientii au cheltuit peste 1,22 miliarde de dolari intre ajunul Craciunului si ajunul Anului Nou. Numai in ziua de Anul Nou, clientii au cheltuit 322 milioane dolari, stabilind un nou record pentru App Store.

"App Store a avut o saptamana record si o zi de Anul Nou record. Saptamana sarbatorilor a inregistrat peste 1,22 miliarde dolari cheltuili pe aplicatii si jocuri, iar ziua de Anul Nou a stabilit un nou record single-day, la peste 322 milioane dolari", a declarat Phil Schiller, senior vice president of Worldwide Marketing Apple. 

Gaming-ul si auto-ingrijirea au fost cele mai populare categorii de aplicatii in timpul sarbatorilor. Compania a anuntat ca cele mai descarcate jocuri au fost Fortnite, PUBG, Brawl Stars, Asphalt 9 si Monster Strike. 

Apple App Store a implinit 10 ani in acest an, dupa o reproiectare majora in 2007 cu iOS 11. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate